domingo, 25 de septiembre de 2011

L’esgrima, un món viu.

Salasdesgrima és un blog sobre tot allò que succeeix dins les sales d’esgrima. S’interessa per  les persones que han fet de l’esgrima una part important de la seva vida,  o fins i tot la seva manera de viure. Els esgrimistes, els tiradors, els campions, els entrenadors, mestres d’esgrima. Un relat sobre la cursa cap a les medalles, la lluita per complir il·lusions i expectatives. Un seguiment del meteòric avenç de les noves tecnologies, com s'adapten i conviuen amb l'art de l’esgrima, mantenint la tradició a la vegada que milloren la seva pràctica, fent-la més segura i confortable.

Estarem al lloc dels esdeveniments esportius més importants, a les competicions autonòmiques i nacionals, viatjarem amb els esportistes d’alt rendiment català, seguirem l’equip nacional al llarg del circuit de copes del món. Ens mantindrem al dia dels acords de les federacions i de l’agenda d’oci, de les últimes propostes dels clubs en l’esgrima artística i de lleure, tant per adults com per nens.

L’esgrima és un món viu. Aquest blog es proposa apropar-lo a tots els públics, oferint les notícies de primera mà, amb un accés directe i personal. Una anàlisi de l’actualitat, desgranada pels especialistes que t’oferiran les claus per entendre tot el què sempre t’ha interessat saber de l’esgrima.

6 comentarios:

  1. Les meves felicitacions, una iniciativa molt emprenedora! Aniré seguint-la!

    ResponderEliminar
  2. Moltes felicitats per l'iniciativa i creació d'aquest blog. Pinta molt bé i interessant. Estic segur que tindrá molts seguidors i la gent voldrá aportar els seus comentaris. Jo ho faré.... :-)))

    ResponderEliminar
  3. Bé Irene bé!
    t'estaré seguint!

    ResponderEliminar
  4. Hola Irene,
    he estat molt emfeinat aquests dies... i ho segueixo estant.... però no podia deixar de banda visitar i COMENTAR el teu primer post d'aquest magnífic bloc. No dubtis que tindràs en mi un seguidor fidel, i una font d'aportacions. Un petó molt fort !!!

    ResponderEliminar