domingo, 2 de octubre de 2011

Els esgrimistes catalans inicien la pretemporada

Pista d'atletisme del CAR de Sant Cugat


Els esgrimistes catalans ja s’entrenen a les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment esportiu (CAR) de Sant Cugat. Aquest curs es compta amb la incorporació de l’equip d’espasa femenina.
L’equip d’espasa femenina júnior inicia una nova fase de la seva formació esportiva. Les espasistes han superat el període de tres anys de tecnificació al Centre de Tecnificació Esportiva Joaquim Blume a Esplugues de Llobregat. Les noies s’afegeixen a l’equip d’alt rendiment d’espasa, fins ara integrat únicament per nois. Juanjo Michavila ja era l’entrenador dels dos grups per separat, i ha propiciat aquesta unificació per millorar els entrenaments en qualitat i quantitat.

La pretemporada es va iniciar després d’un descans d’un mes. Els entrenaments han estat fins ara fonamentalment de preparació física. L’objectiu és recuperar la forma perduda durant el període de vacances.
  
En les sessions programades pel primer mes, es treballa tant la resistència aeròbica, com la recuperació del to muscular. Així, activitats com la carrera contínua i peses mai falten a l’agenda dels esportistes. També es combina la pràctica d’altres esports com ara el bàsquet, l’handbol o el voleibol. D’aquesta manera, es pretén fomentar la pràctica multiesportiva amb objectius lúdics dins l’alt rendiment. A la vegada, es vol unir el nou grup d’entrenament que aquest any s’ha format.

Els esgrimistes fan peses al gimnàs del CAR

1 comentario:

  1. Em sembla perfecte que entreneu també les noies en el CAR. El fet de compartir també l'entrenament amb els nois, fará que el votre nivell sigui encara més competitiu. Segur que ho notarem quan tireu amb els adults.... sempre que no us canseu massa.... jejeje
    Bona sort i no pareu!!

    ResponderEliminar