viernes, 4 de noviembre de 2011

L’esgrima escènica i el sabre de lleure, dues propostes pel Novembre








El club d’esgrima Sala d’Armes de Montjuic (el SAM de Barcelona)  comença avui un nou curs d’esgrima escènica, l’esgrima del teatre, les òperes, les pel·lícules i els anuncis publicitaris. L’activitat està oberta a tothom, tingui o no experiència prèvia en l’esgrima esportiva o artística.
El mestre que iniciarà als valents en l’art de manejar l’espasa és Isaac Morera,llicenciat en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona i membre de la companyia d'Esgrima Teatral Contratac, que destaca pel gran èxit dels seus muntatges. Lobjectiu és la iniciació en els moviments tècnics bàsics de l'Esgrima Teatral, així com la seva aplicació en algunes coreografies concretes com Hamlet, Julieta &Romeo i El Rei Lear.

D’altra banda, un nou curs d’iniciació al sabre per adults arrenca també avui. Inés Legemate, tècnica d’esgrima i sabrista de vasta experiència, conduirà els alumnes durant vuit sessions que seran impartides cada divendres al vespre dels propers dos mesos.
El sabre de lleure és una proposta que es presenta com a resposta a les demandes dels socis del club. La iniciació per adults s’acostuma a fer en espasa. No obstant, el sabre sempre ha suscitat un gran interés per la seva forma tan similar a la de les antigues armes, i pel moviment tant dinàmic que requereix el seu combat. És per això que el club dóna ara la oportunitat a floretistes i espasistes d’experimentar i obrir el seu camp de visió dins el món de l’esgrima.
Per a més informació, consulteu la web del club: http://www.esgrimasam.cat/  






La esgrima escénica y el sable de ocio, dos propuestas para Noviembre


El club de esgrima Sala de Armas de Montjuic (el SAM de Barcelona) empieza hoy un nuevo curso de esgrima escénica, la esgrima del teatro, las óperas, las películas y los anuncios publicitarios. La actividad está abierta a todo el mundo, tenga o no experiencia previa en la esgrima deportiva o artística.


El maestro que iniciará a los valientes en el arte de manejar la espada es Isaac Morera, licenciado en Arte Dramático por el Instituto del Teatro de Barcelona y miembro de la Compañía de Esgrima Teatral Contratac, que destaca por el gran éxito de sus montajes. El objetivo es la iniciación en los movimientos técnicos básicos de la Esgrima Teatral, así como su aplicación a algunas coreografías concretas como Hamlet, Julieta & Romeo y El Rey Lear.


Por otro lado, un nuevo curso de iniciación al sable para adultos arranca también hoy. Inés Legemate, técnica de esgrima y sablista de vasta experiencia, conducirá los alumnos durante ocho sesiones que serán impartidas durante cada viernes de los próximos dos meses.

El sable de ocio es una propuesta que se presenta como respuesta a las demandas de los socios del club. La iniciación para adultos se suele hacer en espada. No obstante, el sable siempre ha suscitado un gran interés por su forma tan similar a la de las antiguas armas, y por el movimiento tanto dinámico que requiere su combate. Es por eso que el club da ahora la oportunidad a floretistas y espadistas de experimentar y abrir su campo de visión dentro del mundo de la esgrima.

Para más información, consultad la web del club: http://www.esgrimasam.cat/  

2 comentarios:

  1. Nosotros, La Escola Hongaresa D'Esgrima de Barcelona llevamos más de 15 años impartiendo clases de sable en nuestras escuelas en Barcelona, Girona, Badalona, Sitges, L'Hospitalet y l'Arboç.
    Adultos y niños disfrutan practicando la esgrima con el sable siguiendo estrictamente el methodo de enseñanzatradicional hungara.
    En breve iniciaremos un curso de sable clasico manejando armas como el sable Hutton o Radielli.
    Informate! info@escolahongaresa.com

    ResponderEliminar
  2. Son dues propostes molt interessants. Vaig tenir l'oportunitat de fer dos cursets d'esgrima escènica amb l'Isaac Morera, i tinc de dir que va ser una experiència formidable. Ho recomano a tothom, tant a persones amb coneixements d'esgrima esportiva, com a persones que no hagin tocat mai cap arma. D'altre banda, aquesta vegada he volgut sentir les sensacions de practicar sabre, i m'hi apuntat a aquest curs d'iniciació. Avui hem tingut el primer contacte i ha estat molt satisfactori!!! Felicitats per l'iniciativa. Felicitats també a l'Escola Hongaresa d'Esgrima de Barcelona per la seva important tasca arreu de tot el pais, i durant tot aquest temps. També m'ínformaré del seu curs.

    ResponderEliminar