viernes, 18 de noviembre de 2011

Xavier Iglesias, mejor ex dirigente de Federación 2011


A la izquierda, el Sr. Xavier Iglesias Reig, ex president de la Federació Catalana d'Esgrima;
a la derecha, Sr. Miquel Ojeda, actual presidente

 La Asociación Catalana de Dirigentes del Deporte nombró al Sr. Xavier Iglesias mejor ex dirigente de Federación 2011 por su tarea a la Federación Catalana de Esgrima. Ayer por la noche se celebró el acto de entrega de diplomas y distinciones en la Nit del Dirigent de l’Esport, en el Hotel Avenida Palace de Barcelona.



El Jurado de Elección, de acuerdo con las propuestas recibidas, escogió el mejor Dirigente de Club, Dirigente de la Federación, Ex dirigente de Club, Ex dirigente de Federación, Dirigente Profesional, así como la Pluma de Oro, el Micrófono de Oro y un Premio especial a las entidades que celebran su Centenario.


La Noche del Dirigente tiene el objetivo de reivindicar la tarea de los profesionales del deporte. A la vez, quiere ser un impulso para continuar trabajando con fe, confianza, solidaridad y esperanza. El Presidente de la Asociación Pere Sust y Sagau la calificó de “Misión específica: servir el Deporte y no servirnos de él”.


El Sr. Iglesias fue relevado en el mes de mayo por el Sr. Miquel Ojeda del cargo de presidente de la Federación Catalana de Esgrima. Su presencia en la Junta Directiva continúa como vocal y Responsable de la Escola Catalana de l’Esport. Actualmente compagina la docencia como profesor-catedrático de Ciencies de la Activitat Física y el Deporte en el INEFC de Barcelona, con la actividad en el grupo de Investigación de Ciencias del Deporte. Además, mantiene fuerte el vínculo que siempre ha tenido con la esgrima como espadista.




 


Xavier Iglesias, millor ex dirigent de Federació 2011
L’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport va nomenar al Sr. Xavier Iglesias millor ex dirigent de Federació 2011 per la seva tasca a la Federació Catalana d’Esgrima.  Ahir al vespre es va celebrar l’acte de lliurament de diplomes i distincions en la Nit del Dirigent de l’Esport, a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona.
El Jurat d’Elecció, d’acord amb les propostes rebudes, va escollir el millor Dirigent de Club, Dirigent de la Federació, Ex dirigent de Club, Ex dirigent de Federació, Dirigent Professional, així com la Ploma d’Or, el Micròfon d’Or i un Premi especial a les entitats que celebren el seu Centenari.
La Nit del Dirigent té l’objectiu de reivindicar la tasca dels professionals de l’esport. A la vegada, vol ser una empenta per continuar treballant amb fe, confiança, solidaritat  i esperança. El President de l’Associació Pere Sust i Sagau  la qualifica de “Missió específica: servir l’Esport i no servir-nos d’ell”.
El Sr. Iglesias va ser rellevat al mes de maig pel Sr. Miquel Ojeda del càrrec de president de la Federació Catalana d’Esgrima. La seva presència a la Junta Directiva continúa  com a vocal i Responsable de l’Escola Catalana de l’Esport. Actualment, compagina la docencia com a professor-catedràtic a l'INEFC de Barcelona, amb l'activitat al Grup de Recerca de Ciències de l'Esport A més, manté fort el vincle que sempre ha tingut amb l’esgrima com espasista.

No hay comentarios:

Publicar un comentario