jueves, 13 de octubre de 2011

El circuit català d’esgrima arrenca amb competicions d'espasa i sabre

El circuit català d’esgrima ha començat aquest cap de setmana. Les competicions en modalitat d’espasa i sabre han donat el tret de sortida a la temporada.

La primera lliga catalana d’espasa masculina en categoria júnior (menors de 20 anys) va tenir lloc dissabte al centre de Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre a Amposta. Una ajustada final va donar la victòria a Guillem Manzanares front  Aleix Heredia, tots dos de la Sala d’Armes Montjuic  SAM, i esportistes d’alt rendiment al Car de Sant Cugat. Els tercer llocs exaecuo van ser compartit  per Alejo Torres del SAM i Josep Moreno de la Sala d’Esgrima d’Amposta, que van perdre la semifinal.

L’espasa femenina va competir a Barcelona en la segona jornada. El podi el van dominar les noies del SAM. Clara Enciso va quedar primera, Irene Benedicto segona, i terceres Helena López i Patricia Jiménez. Totes elles són integrants de l’equip d’alt rendiment català al CAR.

Podi d'espasa femeniana. D'esquerra a dreta: 1a Clara Enciso, 2a Irene Benedicto, 3es Helena López i Patrícia Jiménez


La lliga catalana de sabre en categoria absoluta es disputava alhora en el mateix Complex Esportiu Reina Elisenda de Barcelona. En la modalitat masculina Lucas Casanova del SAM es va proclamar vencedor davant Pepe Serrahima (SAM). Les medalles de bronze se les van quedar Josep Peya (SAM) i Oscar González del nou Club Esportiu Escola Hongaresa d’Esgrima (CEEHEB).

 Podi de sabre masculí. D'esquerra a dreta: 1r Lucas Casanova (SAM),2n Pepe Serrahima (SAM) i 3r Josep Peya (SAM)


En sabre femení,  les germanes Bello es van imposar en unes semifinals contra Maria Pou del SAM i Sandra Vicente del CEEHEB. Finalment, Carla Bello va guanyar la seva germana menuda Berta Bello.

Podi de sabre femení. D'esquerra a dreta: 1a Carla Bello (SAM),2a Berta Bello (SAM) i 3es Sandra Vicente (CEEHEB) i Maria Pou (SAM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario